0724.774.000

Tuia

Tuia

Tuia este un arbore foarte apreciat ca planta ornamentala. Arborele de tuia este cunoscut si sub denumirea de Arborele vietii

Inaltimea medie a arborilor de tuia este de 10-15 m. Un principal avantaj al acestor arbori este faptul ca i se pot atribui diferite forme prin simpla tundere a coroanei sale. Arborele de tuia a patruns cu succes pe piata din Romania, castigandu-si un loc privilegiat in spatiile exterioare, datorita calitatilor estetice incontestabile.

Ca si aplicatie, tuia se poate folosi in crearea unor garduri vii eficiente si extrem de decorative si in designul gradinilor.

Comercializam si livram arbori de tuia de diferite dimensiuni.

Pentru preturi si alte informatii, va rugam sa ne contactati la 0724.774.000

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Piatra naturala poate fi folosita la amenajari garduri, temelii, curti exterioare sau orice alte lucrari care presupun zidarie sau placarea cu piatra naturala

 

IDEI CREATIVE

ECHIPA PROFESIONISTA

SFATUL EXPERTULUI

In realizarea celor mai frumoase proiecte, venim cu idei creative, care, speram ca vor satisface si cei mai pretentiosi clienti. Fie ca alegeti realizarea unor alei din granit, fie o fantana arteziana din piatra pentru a va infrumuseta gradina, sau un gratar din piatra naturala pentru a completa spatiul de relaxare, noi venim cu propuneri pentru cele mai frumoase si ingenioase idei.

Serviciile de calitate pe care le oferim sunt realizate de catre o echipa profesionista si ambitioasa ce cauta intotdeauna sa satisfaca cele mai exigente gusturi. In realizarea proiectelor de placari stalpi sau placari garduri oferim combinatii elegante si mai ales durabile. Echipa noastra, realizeaza de asemenea si diferite tipuri de gratare din piatra naturala.

Daca aveti nevoie de ajutor, contactati expertul nostru; acesta va va consulta si ajuta sa luati cea mai buna decizie, astfel incat, la finalizarea proiectului sa fiti pe deplin multumit de serviciile oferite. Acest serviciu este adresat oricarui client care are nevoie un sfat, fie in alegerea tipului de piatra pentru alei, sau pentru placari garduri cu piatra naturala, ori pentru alegerea unui model pentru realizarea fantanii arteziene sau un gratar din piatra. Nu ezitat sa ne contactati!